Je woning

Je vakman binnen handbereik met de Allianz Connect App.

Vrijdagavond en je zit gezellig voor de buis. Plots valt de elektriciteit uit. Wat je ook probeert, het probleem raakt niet opgelost, dus moet je een vakman te pakken krijgen. Maar waar vind je op dat moment een goede elektricien die je in het weekend uit de nood helpt? In deze blog vind je de oplossing.

Loodgieters, schrijnwerkers, vloerders, … ze staan allemaal in de VDAB lijst van knelpuntberoepen.
Het is dus  niet altijd even makkelijk om snel een goede klusjesman of stielman te vinden voor je herstellingen en onderhoud.
Bovendien moet je soms lang wachten vooraleer er iemand kan langskomen.

Met de Allianz Connect App vind je razendsnel een vakman

Om snel een vakman te vinden voor je onderhoud en herstellingen is er nu de app Allianz Connect waarmee je meteen de juiste vakman vindt.
Ben je geen klant bij de Allianz? Geen probleem, je kan de app gewoon gratis  downloaden in de App Store of op Google Play  en je hebt dan meteen toegang tot een uitgebreid netwerk van vakmensen in je buurt die aan vaste tarieven en gegarandeerd professioneel werk afleveren.

Bekijk hier hoe eenvoudig de app werkt.

Nog meer voordelen met de Allianz Connect app

Als je klant bent bij Allianz, biedt de app nog veel meer voordelen. Zo kan je met de app ook makkelijk schade aan je huis of appartement melden,  je kan zelfs foto’s van de schade doorsturen zodat je schadeclaim meteen volledig is.

De app biedt je ook  tijdswinst want je hebt de optie om voor het netwerk van Allianz herstellers te kiezen. Allianz zorgt dan voor alles:
de afspraak met de hersteller, de opvolging van de herstelling en de rechtstreekse betaling van de factuur. Dat is heel handig.
Heb je deze optie niet gekozen, dan betaalt Allianz je de factuur van de door jou gekozen hersteller, na aftrek van de toepasselijke franchise.
In ieder geval volgt Allianz ook je dossier helemaal op.

Verder kan je met de Allianz Connect App ook
–  rechtstreeks contact opnemen met je makelaar als je vragen of problemen hebt of als je bijvoorbeeld een verhuis of adreswijziging wil melden.
– al je documenten bewaren in een veilige digitale kluis, zo heb je alles meteen bij de hand in geval van schade
– 24u op 24 contact opnemen met de helpdesk van Allianz
– ontdekken hoe je je huis beter tegen diefstal kan beveiligen.

Met de Allianz Connect app, zit je nooit meer verlegen om een vakman voor onderhoud en herstellingen aan je huis.

Ontdek hier alles over onze app.

Neem je graag contact met Allianz over deze app, bel gerust naar het nummer 0800-40794.