Je voertuig

Rij veilig en krijg tot 50% korting op je autoverzekering

De jaarlijkse premie voor je autoverzekering stijgt bij een ongeval in fout. Zouden voorzichtige bestuurdersgeen korting verdienen op hun autoverzekering? Wel, dat kan voortaan bij Allianz. Een app op je smartphone registreert je rijgedrag en geeft je een score voor je rijgedrag. Die kan je tot 50% korting opleveren op je autoverzekering, ongeacht je leeftijd.

Download de gratis app Allianz Bonus Drive. Je kan deze gedurende twee maanden uittesten. De app brengt je rijgedrag in kaart: hoe snel rijd je, hoe vlug trek je op, rem je vaak hard, op welke tijdstippen rijd je met de wagen … De app Allianz Bonus Drive kent op basis van die gegevens een score toe aan je rijgedrag. Hoe hoger de score, des te groter ook de korting op je autoverzekering bij Allianz.

Je kan de testperiode van twee maanden dan ook zien als een mooie kans om een voordelige autoverzekering af te sluiten. De score die je na twee maanden behaald hebt, kan je immers een mooie premiekorting opleveren. Na het afsluiten van je autoverzekering bij Allianz, wordt je premie elk jaar aangepast aan de hand van jouw score. Ben je een goede en voorzichtige bestuurder, dan zal je ook minder premie betalen. Zo ben je zelf mee verantwoordelijk voor jouw autoverzekeringspremie.

Allianz Bonus Drive start wanneer je met de auto rijdt

Moet je er dan elke keer aan denken om de app op te zetten als je in de auto stapt? Neen, de app werkt automatisch wanneer je met de auto rijdt. Makkelijk dus!

Download de gratis app en test deze 2 maanden vrijblijvend

Wacht niet langer! Download nu de app en test hem vrijblijvend gedurende twee maanden Ben je een goede bestuurder dan krijg je een mooie korting op je autoverzekering.

Wil je meer weten?

Ga dan naar je makelaar. Hij vertelt je alles over Allianz Bonus Drive. Je vindt hier een makelaar in je buurt.